Historie

HansbilledeScantext oversættelser ApS blev stiftet den 1. december 1993 som et tysk-skandinavisk samarbejde om levering af kvalitetsoversættelse af tekniske tekster; dengang under navnet unitext oversættelser ApS.

Dette samarbejde blev oprindeligt indledt i Berlin i 1990, hvor Angelica Ivanetti og Hans Rasmussen startede som svensk/danske oversættere hos unitext GmbH. I september 1991 dannedes Rasmussen & Ivanetti I/S med adresse i Århus; en dansk afdeling af unitext, som fortsat var hjemmehørende i Berlin, Tyskland.

I 1993 blev dette samarbejde formaliseret i en fælles virksomhed mellem Hans Rasmussen og unitext GmbH (Angelica Ivanetti, havde i mellemtiden skiftet til undervisningsbranchen).

Efter 5 års dansk/tysk ejerskab blev virksomheden i 1998 rent danskejet under navnet Scantext oversættelser ApS. 

Igennem årene er forretningsområdet udviklet betydeligt. Scantext har nu kunder og samarbejdspartnere på alle kontinenter og formidler informationer og dokumentation på stort set alle sprog.

Med vores erfarne oversættere, en velfunderet kvalitetssikring, opdateret it-styring og kundeorienteret projektledelse skaber vi et gedigent kvalitetsprodukt i nært samarbejde med vores kunder i erhvervslivet og offentlige institutioner. 

Trods globaliseringen benytter vi altid oversættere, der har målsproget som modersmål, så det nationale sprog gengives nutidigt, letflydende og korrekt.

Som led i et langsigtet generationsskifte blev to af virksomhedens medarbejdere, Ulla Hakanowitz og Gitte B. Petersen, i 2005 medejere af virksomheden og overtog den 1. januar 2015 det fulde ejerskab.

Kontakt os

Scantext oversættelser ApS

Stenagervej 2
DK - 8240 Risskov

Telefon: +45 8676 0999

SE-nr. 17 42 21 70
E-mail: info@scantext.dk   

Telefontid:

Mandag - torsdag: 08.00 - 16:00
Fredag 08.00 - 15:00