Jura

Oversættelse af juridiske dokumenter

Kontrakter og aftaler, skøder, lejekontrakter, garantierklæringer, sagsakter, dokumenter, udbud mv.

Hos Scantext kan du få oversat alle former for juridiske dokumenter. Vi sørger for, at en oversættelse af dokumenter afspejler de kontraktlige og juridiske vilkår korrekt på fremmedsproget. Her kan du ikke være for forsigtig, det gælder om at holde tungen lige i munden, så den juridiske oversættelse afspejler originalen på alle punkter.

For at sikre dig den korrekte juridiske oversættelse benytter Scantext altid specialiserede oversættere med flere års erfaring inden for juridiske sagsforhold. Og har du behov for en autoriseret oversættelse, så tag en snak med os, og hør nærmere om detaljerne vedrørende autorisation.

Fokus på kvalitet, saglighed og diskretion

Når vi varetager oversættelse af juridiske dokumenter har vi ekstra stor fokus på kvaliteten og sagligheden. Din oversættelse skal være af højeste kvalitet og stemme overens med de kontraktlige og juridiske vilkår på fremmedsproget, derfor har vi fokus på kvalitetssikring - hele vejen rundt.

Kvalitetssikring er hos os en vigtig og omfattende proces, som består af en række forskellige trin. Det første trin i processen foretages således længe før, selve oversættelsen af dit dokument går i gang. Det første trin - den første opgave - i forbindelse med en oversættelse af et dokument består nemlig i at udvælge den rette oversætter til opgaven, så vi er sikre på dokumentet overholder alle juridiske krav efter oversættelsen. Herefter følger selve oversættelsen, korrekturlæsning og en afsluttende kontrol af filer mv.

Endelig vil vi gerne understrege, at fortrolighed og diskretion er en selvfølge for os. Når du sender dokumenter til oversættelse hos os, kan du være sikker på, der ikke er andre end vores medarbejdere, der får dine dokumenter at se.

Din oversættelse er med garanti i de bedste hænder.

Kontakt os på 86 76 09 99, hvis du har en specifik forespørgsel, eller skriv til os her 

Kontakt os

Scantext oversættelser ApS

Stenagervej 2
DK - 8240 Risskov

Telefon: +45 8676 0999

SE-nr. 17 42 21 70
E-mail: info@scantext.dk   

Telefontid:

Mandag - torsdag: 08.00 - 16:00
Fredag 08.00 - 15:00