Medicin

Lægemiddelvejledninger, patientjournaler, præparater, medicinsk udstyr, forsøgsprotokoller, produktresuméer, indlægssedler

Medicinske oversættelser kræver kvalificerede fagfolk, der kan håndtere opgaven kompetent og professionelt. Korrekt medicinsk oversættelse med korrekt terminologi kan redde liv.

Derfor kan du trygt overlade dine tekster til Scantext, som har specialiseret sig i disciplinen medicinsk oversættelse. Vores kunder er medicinalproducenter i både Danmark og udlandet. 

Igennem de seneste ti år har vi haft skarpt fokus på oversættelse af materiale til medicinalbranchen. Og vores team af dygtige life science-oversættere håndterer tekster, der spænder fra marketingmateriale, hjemmesidetekster, vejledninger til medicinsk udstyr, lægemiddelvejledninger, kliniske studier, forsøgsprotokoller, produktresuméer og til indlægssedler.

Hvad enten din slutbruger er professionel eller lægmand, sørger vi for, at din tekst passer til formålet. Scantext har mange års erfaring med en af oversætterbranchens nicher og samarbejder med pålidelige oversættere, som har stor faglig indsigt på området. Det er din garanti for et professionelt resultat.

Korrekt sprog og fokus på målgruppen af din medicinske tekst gør Scantext til et sikkert valg, når du skal vælge den rigtige løsning til din medicinske tekst.

Kontakt os på 86 76 09 99, og hør nærmere, eller skriv til os her 

Kontakt os

Scantext oversættelser ApS

Stenagervej 2
DK - 8240 Risskov

Telefon: +45 8676 0999

SE-nr. 17 42 21 70
E-mail: info@scantext.dk   

Telefontid:

Mandag - torsdag: 08.00 - 16:00
Fredag 08.00 - 15:00