Salg og markedsføring

Oversættelse af hjemmeside, salgsmateriale, reklametekster mv.

Brochurer, hjemmesidetekster, salgsmateriale, nyhedsbreve, reklametekster, søgeord, SEO-oversættelse mv.

Når man oversætter tekster inden for salg og markedsføring, er det vigtigt at have kendskab til den kulturelle kontekst i det land, som oversættelsen skal bruges i. Alene den rigtige tone i teksten kan være afgørende for, om kunden siger ja eller nej til dit produkt. Oversætterne hos Scantext har en bred viden om kulturen i de lande, oversættelserne er rettet imod.

Vi sørger for tekster, der fænger

Som hovedregel oversætter alle vores oversættere kun til deres modersmål. Det giver efter vores erfaring de bedste oversættelser af hjemmeside samt salgs- og reklametekster, da det er langt nemmere at ramme den rigtige tone og skrive fængende tekster på ens eget sprog.

Derudover bor mange af vores oversættere også i de lande, hvor oversættelsen af dit salgs- og marketingmateriale skal bruges. Det vil sige, de har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der er oppe i tiden og hvad der skal til tekstmæssigt for at sælge dit produkt eller din ydelse i det land, hvor oversættelsen skal bruges.

Vi sætter os grundigt ind i dit produkt og finder en oversætter med indsigt i den målgruppe, du henvender dig til, så vi kan oversætte korrekt og kreativt på samme tid. Det skaber tekster, der fænger!

Har du en konkret opgave, så kontakt os på 86 76 09 99, eller skriv til os her

Kontakt os

Scantext oversættelser ApS

Stenagervej 2
DK - 8240 Risskov

Telefon: +45 8676 0999

SE-nr. 17 42 21 70
E-mail: info@scantext.dk   

Telefontid:

Mandag - torsdag: 08.00 - 16:00
Fredag 08.00 - 15:00