Teknik

Oversættelse af manualer, produktkataloger, applikationer mv.

Manualer, systembeskrivelser, produktkataloger, betjeningsvejledninger, lokalisering af software, applikationer, brugerinterface mv.

Vi håndterer alle former for teknisk oversættelse for vores kunder - det gør vi også gerne for dig. Vi arbejder udelukkende sammen med dygtige og teknisk kompetente oversættere, hvilket gør os i stand til at levere en høj kvalitet på alle dine tekniske oversættelser. Det være sig alt fra oversættelse af tekniske manualer til et brugerinterface.

Dine kvalitetsprodukter skal fremstå professionelt ude på verdens markeder, og derfor fortjener de at blive præsenteret og markedsført med en oversættelse af allerhøjeste kvalitet - udført af professionelle oversættere. Når du vælger Scantext, får du oversættelser, som formidler komplicerede emner i et klart og forståeligt sprog. Vi bevarer naturligvis de korrekte tekniske fagudtryk og sørger for, at din tekst er tilpasset den rigtige målgruppe.

Vi oversætter dine manualer og andre tekniske tekster, så de er til at forstå.

Over 20 års erfaring med teknisk oversættelse

Vi er specialister i teknisk sprog, og vi har øvet os i mere end 20 år. Vores erfaring med teknisk sprog dækker således et meget bredt spektrum af forskellige brancher.

Vi anvender den nyeste teknologi inden for vores område og kan derfor sikre den bedste kvalitet til dig, til den bedste pris naturligvis. Vi opbygger og vedligeholder din virksomheds termdatabase - til din fordel. For dig medfører dette højere sproglig kvalitet, kort leveringstid og de bedste priser.

Kontakt os på 86 76 09 99, hvis du har en specifik forespørgsel, eller skriv til os her

Kontakt os

Scantext oversættelser ApS

Stenagervej 2
DK - 8240 Risskov

Telefon: +45 8676 0999

SE-nr. 17 42 21 70
E-mail: info@scantext.dk   

Telefontid:

Mandag - torsdag: 08.00 - 16:00
Fredag 08.00 - 15:00