Sprog

Hos Scantext kan du altid få oversat dine tekster til lige netop det sprog, du har behov for. Vi stiller vores verdensomspændende netværk af modersmålsoversættere, autoriserede translatører og leveringsstærke og troværdige leverandører til rådighed for dig. Det er din garanti for, at vi altid kan løse din opgave.

 

Ingen grænser
Vi følger med udviklingen og er på forkant med det, der rører sig inden for vores branche. På den måde får du en samarbejdspartner, som ikke er begrænset af sproglige og kulturelle udfordringer. Scantext griber enhver mulighed for at udvikle og styrke vores samarbejde med dig som kunde samt med vores leverandører - og i sidste ende giver det dig endnu mere kvalitet for pengene.

Vi har opgaver i Europa, Baltikum, Asien, Australien og sågar Grønland. USA og Sydamerika står også på vores kundeliste. Vi er kompetente leverandører, der har indsigt i de forskellige sproglige forhold, der gør sig gældende i de pågældende lande.

Verden er vores arbejdsplads.

Vi gør det, vi er bedst til – og vi gør det i hele verden!

Har du spørgsmål i forbindelse med en oversættelse, skal du endelig bare kontakte os på 86 76 09 99 eller lige her. Sammen finder vi den løsning, der passer dig.

Kontakt os

Scantext oversættelser ApS

Stenagervej 2
DK - 8240 Risskov

Telefon: +45 8676 0999

SE-nr. 17 42 21 70
E-mail: info@scantext.dk   

Telefontid:

Mandag - torsdag: 08.00 - 16:00
Fredag 08.00 - 15:00