Om Scantext

oversættelsesfirma

Den bedste løsning

Når du har behov for professionelle oversættelser, skal du vælge Scantext som dit faste oversættelsesfirma. Det er der en helt simpel årsag til - du ønsker en personlig kontakt og den sikkerhed, der ligger i, at vi kender dig og din forretning rigtig godt.

Hos Scantext oversættelsesfirma bliver du altid mødt af den samme medarbejder, som kender dig og dine behov. Du skal med andre ord ikke forklare dig, hver eneste gang du ringer ind. Vi ved godt, hvad det er, du har brug for, og hvordan vi bedst muligt løser opgaven for dig. Vi tror på, at den personlige relation er en stærkt medvirkende faktor til at opnå et optimalt resultat - hver gang.

Dine behov er i centrum

Dine kunder har krav på et godt produkt - og en ordentlig beskrivelse af det. Det skriftlige materiale, som følger med dit produkt, betyder derfor meget i din relation til dine kunder. En stærk oversættelse, som klart formidler dit budskab, er med til at skabe positive oplevelser hos dine kunder.

Når du henvender dig, får du svar med det samme. Du vil opleve en samarbejdspartner og et oversættelsesfirma, der er beslutningsstærk og som altid kan levere præcis den ydelse, du har brug for i en given situation. Samtidig arbejder vi hårdt for at bevare din virksomheds sproglige særpræg, netop derfor betyder vores relation til dig så meget. Det giver dine kunder et klart indtryk af din virksomhed, uanset hvilket sprog de møder dig på.

Vi vil have tilfredse kunder - hver gang!

Vil du vide mere? Ring på 86 76 09 99 eller kontakt os her

 

 

Kontakt os

Scantext oversættelser ApS

Stenagervej 2
DK - 8240 Risskov

Telefon: +45 8676 0999

SE-nr. 17 42 21 70
E-mail: info@scantext.dk   

Telefontid:

Mandag - torsdag: 08.00 - 16:00
Fredag 08.00 - 15:00